Vi kan tilbyde et højt fagligt niveau med vægt på det enkelte barns forudsætninger

Vi tager udgangspunkt i barnet, hvor det er og prioriterer såvel de faglige som de sociale kompetencer.

Vi er pt 25 elever fordelt fra 0. klasse til og med 9. klassetrin og bestræber os på at børnene er sammenlæst med max 12 elever i stamgrupperne.

Vores skole er eksamensfri.

Skolen blev grundlagt i 1907, så det er en skole med stærke rødder og mange traditioner.

Undervisningen foregår i en tillidsfuld atmosfære med henblik på at styrke elevens selvværd og virkelyst.

Alkalær er en integreret del af undervisnng.

Vi lægger meget vægt på at skabe et socialt trygt miljø med en god omgangstone og hensynsfuld adfærd med respekt for hinandens forskelligheder.

Vores skolehverdag bygger på samarbejde, fællesskab og ansvarlighed.

Så frem du ønsker at høre nærmere - smækker vi gerne kaffe på kanden til en uforpligtende samtale.

De kommende uger

Lejrskole

I uge 26 skal vi traditionen tro på Lejrskole. Årets tur går til Rold skov

Se flere aktiviteter på vores kalender

07-Juni-2019

Ugebrev uge 23

Endnu en uge er omme og vi nærmer os med hastige skridt lejrskole og sommerferie.

Denne uge bød på alm. skema mandag og tirsdag. Onsdag holdt vi lukket pga. Grundlovsdag. Torsdag var igen efter skemaet og fredag bar præg af at Michel, Claus og jeg holdt planlægningsmøde, hvilket betød at Anne Lis og Olle havde eleverne frem til frokost.

Den kommende uge

mandag - lukket da det er 2. Pinsedag

Tirsdag-torsdag følger vi skemaet

Fredag vil Claus have nogle flere timer i Asgård, da Michael er ude af huset med eleverne i Udgård.

Lørdag deltager vi i et arrangement ved Ny Spøttrup. Her skal vi sammen med Udgård blandt andet stå for et løb og noget bål hygge. Dette er en skoledag for eleverne i Udgård. Jeg håber meget, at de har fortalt om det til jer derhjemme, og samtidig beklager jeg meget, at informationen kommer så sent herfra.

Lejrskole

I uge 26 skal vi traditionen tro på Lejrskole. Årets tur går til Rold skov, hvor vi skal bo i Hanebakkehytten. Jeg vil høre, om der er nogle der har mulighed for at køre os derop mandag formiddag? Samtidig vil jeg også gerne høre, om der er nogle der kan hente os igen Torsdag over middag.

Betaling for lejrskolen vil blive opkrævet i juli måned. Prisen er 300 kr pr. elev.

Øvrige informationer

Hvem har lånt et telt?
Skolen har lånt et telt ud, og nu kan jeg selvfølgelig ikke huske til hvem. Vil vedkommende der har lånt teltet være sød at levere det tilbage hurtigst muligt - Tak.

Rigtig god Pinse til jer alle

Mvh Ninna Skovby

Jeppe Aakjær film

Sommer 2016 deltog mange af skolens elever som statister i en film om Jeppe Aakjærs bardom. "Min bitte-tid", der blev produceret af tv-midt vest, det var en stor oplevelse for alle.

Du kan se hele filmen på tv-mokka..  Min bitte-tid

Se vores facebook side, med masser af billeder og kommentarer fra børn og forældre.

Rødding Friskole

Tak for besøget

Skriv en hilsen i vores gæstebog, eller endnu bedre kom forbi Strandvej 5 og sig hej, vi glæder os til at se dig