112 års eventyr er slut, vendens bedste friskole må give fortabt, vi har kæmpet en ulige kamp, mod faldende børnetal i vores område, og det betyder at vi desværre ikke har elevgrundlag til at fortsætte Rødding Friskole.

Vi vil gerne sige tak til alle der har været elev, ansat, forældre, bedsteforældre eller på anden måde har været en del af det helt fantastiske fællesskab, der har givet skolen liv og indhold, siden den så dagnes lys i 1907.

Ansatte og Bestyrelse

Rødding Friskole

Vi kan tilbyde et højt fagligt niveau med vægt på det enkelte barns forudsætninger

Vi tager udgangspunkt i barnet, hvor det er og prioriterer såvel de faglige som de sociale kompetencer.

Vi er pt 25 elever fordelt fra 0. klasse til og med 9. klassetrin og bestræber os på at børnene er sammenlæst med max 12 elever i stamgrupperne.

Vores skole er eksamensfri.

Skolen blev grundlagt i 1907, så det er en skole med stærke rødder og mange traditioner.

Undervisningen foregår i en tillidsfuld atmosfære med henblik på at styrke elevens selvværd og virkelyst.

Alkalær er en integreret del af undervisnng.

Vi lægger meget vægt på at skabe et socialt trygt miljø med en god omgangstone og hensynsfuld adfærd med respekt for hinandens forskelligheder.

Vores skolehverdag bygger på samarbejde, fællesskab og ansvarlighed.

Så frem du ønsker at høre nærmere - smækker vi gerne kaffe på kanden til en uforpligtende samtale.

De kommende uger

Jeppe Aakjær film

Sommer 2016 deltog mange af skolens elever som statister i en film om Jeppe Aakjærs bardom. "Min bitte-tid", der blev produceret af tv-midt vest, det var en stor oplevelse for alle.

Du kan se hele filmen på tv-mokka..  Min bitte-tid

Se vores facebook side, med masser af billeder og kommentarer fra børn og forældre.

Rødding Friskole

Tak for besøget

Skriv en hilsen i vores gæstebog, eller endnu bedre kom forbi Strandvej 5 og sig hej, vi glæder os til at se dig