Rødding Friskole har eksisteret siden 1907 og er under stadig udvikling.

Vi kan tilbyde et højt fagligt niveau med vægt på det enkelte barns forudsætninger i et engageret og udviklende undervisningsmiljø.

Skolen er en Grundtvig-Koldsk friskole, hvor børnene uanset evner, skal kunne forlade skolen med troen på sig selv og lysten til at lære i behold og med viden om, at de kan noget og er noget værd.

Skolen tager udgangspunkt i børnene, hvor de er og prioriterer at de udvikler såvel deres faglige som sociale kompetencer.

På friskolen er vi pt 25 elever fordelt fra 0. klasse til og med 9. klassetrin.

Vi bestræber os på at børnene er sammenlæst med max 12 elever i stamgrupperne.

Rødding Friskole er eksamensfri.

Så frem du ønsker at høre nærmere - smækker vi gerne kaffe på kanden til en uforpligtende samtale.

Kommende begivenheder

Mandag d. 22. oktober skal vi til svømning

Onsdag d. 31 Oktober skal Udgård til Skills i Skive.

Onsdag d. 31 Oktober holder vi Halloween på skolen kl. 17.30. Mere
information i næste uge.

Mandag d. 5. November skal vi til svømning for sidste gang.

9. + 12. November har vi emnedage hvor vi skal tegne og male.

20. + 21. November skal Claus på Alkalær kursus

30. November er der Adventsbinding.

17.-19. December er det tid til julegaveværksteder

20. December holder vi juleafslutning.

Se mange flere begivenheder i vores aktivitetskalender.

Undervisningen foregår i en tillidsfuld atmosfære med henblik på at styrke elevens selvværd og virkelyst.

Alkalær er en integreret del af undervisnng.

Vi lægger meget vægt på at skabe et socialt trygt miljø med en god omgangstone og hensynsfuld adfærd med respekt for hinandens forskelligheder.

Vores skolehverdag bygger på samarbejde, fællesskab og ansvarlighed.

08-Oktober-2018

Ugebrev uge 40

Ugerne der gik

I sidste uge blev I snydt for et ugebrev, derfor får I i denne omgang et lidt længere et af slagsen.

Emnedage og svømning fyldte en del i uge 39. Vi havde mandag en dejlig tur til Durup, hvor vi endnu engang kørte alle eleverne godt trætte med 1,5 time i vandet. Efterfølgende havde vi 2 skønne emnedage, hvor vi arbejdede med ler, som skulle brændes i kagedåser og lignende. Jeg synes, alle fik lavet nogle rigtig fine ting.

Uge 40 har ikke budt på de store ændringer. Udgård har været igang med at planlægge lidt aktiviteter til året æblefestival, som finder sted lørdag 13. oktober.

Asgård har fulgt skemaet uden ændringer. I kristendom er næsten alle blevet færdige med deres rammer med familiebilleder, og vi har talt om traditioner. Jeg vil gerne opfordre dem, der endnu ikke har sendt billeder, til at sende dem til mig i løbet af weekenden. Når alle er færdige, skal de fremlægge for hinanden, inden de må få rammerne med hjem.

Den kommende uge

Mandag - Svømning

Torsdag - Fredag

Så er det blevet tid til endnu en tur med skolen. Som der står i aktivitetskalenderen, skal vi på tur fra torsdag til fredag.

Vi mødes på skolen kl. 8.00, hvor vi pakker bilerne. Vi kører fra skolen torsdag kl. 8.30 mod Energimuseet i Tange.
Efter besøg på museet kører vi til Sjørup Plantage (ved hundeskoven), hvor vi skal overnatte og løbe orienteringsløb om fredagen.

(GPS koordinater N56 25.485 E009 05.061 - kan ikke finde en præcis adresse)

Vi er hjemme igen fredag, senest kl. 14.30

SFO’en har åben til kl. 15.00

Alle skal medbringe:

Toilet sager

Sovepose (eleverne skal medbringe en) derudover propper vi en ekstrasove pose uden over alle i Asgård. INGEN DYNER.

Eleverne fra Udgård må gerne medbringe 2 soveposer hver.

Evt. hovedpude
Medbring liggeunderlag (derudover låner de et liggeunderlag fra skolen)

Medbring evt. et tæppe/uldtæppe til at tage med i soveposen.

Vinterhue til at sove med. (VIGTIGT)
Evt. Lang undertøj

Varmt nattøj og varme strømper.

Varmt tøj vi kan være aktive i.

Drikkedunk.

Evt. formiddagsmad.

Godt fodtøj.

Tøj til motionsdagen

Tøj der passer til vejret.

Øvrige informationer

Skitur for Udgård

Betaling til skitur kan opdeles i 6 rater af 500 kr. Første rate betales sammen med skolepengene for november.

Alternativt kan det opdeles i 3 rater af 1000 kr. Første rate betales ligeleder i november.

Tilbagemelding hvis opdeling ønskes senest fredag i uge 41 (12. oktober).

Jeppe Aakjær film

Sommer 2016 deltog mange af skolens elever som statister i en film om Jeppe Aakjærs bardom. "Min bitte-tid", der blev produceret af tv-midt vest, det var en stor oplevelse for alle.

Du kan se hele filmen på tv-mokka..  Min bitte-tid

Se vores facebook side, med masser af billeder og kommentarer fra børn og forældre.

Rødding Friskole

Tak for besøget

Skriv en hilsen i vores gæstebog, eller endnu bedre kom forbi Strandvej 5 og sig hej, vi glæder os til at se dig