Kære alle

Magnus' lillebror Malthe er i onsdags blevet opereret og er i dag fredag ulykkeligvis afgået ved døden.

Malthes operation var gået rigtigt godt, men i dag stoppede hans hjerte med at slå.

Skolen har efter ønske fra Karina og Nikolaj fortalt det til alle på skolen. Det kan være en rigtig god idé at tage en snak om det, når I får jeres børn hjem i dag.

Vi har selvfølgelig alle Magnus, Karina, Nikolaj og Malthe i vores tanker.

Vi kan tilbyde et højt fagligt niveau med vægt på det enkelte barns forudsætninger

Vi tager udgangspunkt i barnet, hvor det er og prioriterer såvel de faglige som de sociale kompetencer.

Vi er pt 25 elever fordelt fra 0. klasse til og med 9. klassetrin og bestræber os på at børnene er sammenlæst med max 12 elever i stamgrupperne.

Vores skole er eksamensfri.

Skolen blev grundlagt i 1907, så det er en skole med stærke rødder og mange traditioner.

Så frem du ønsker at høre nærmere - smækker vi gerne kaffe på kanden til en uforpligtende samtale.

Kommende begivenheder

13. December kl.18.30 til 20.00  er der Lucia optog på skolen.

17.-19. December er det tid til julegaveværksteder

20. December holder vi juleafslutning.

Se mange flere begivenheder i vores aktivitetskalender.

Undervisningen foregår i en tillidsfuld atmosfære med henblik på at styrke elevens selvværd og virkelyst.

Alkalær er en integreret del af undervisnng.

Vi lægger meget vægt på at skabe et socialt trygt miljø med en god omgangstone og hensynsfuld adfærd med respekt for hinandens forskelligheder.

Vores skolehverdag bygger på samarbejde, fællesskab og ansvarlighed.

03-December-2018

Nyhedsbrev uge 48

Ugen der gik

Mandag-torsdag har vi kørt efter skemaet, dog med et lille afbræk onsdag, hvor vi i en time øvede lidt Lucia.
Fredag havde vi adventsbinding. Det var dejligt at se så mange mennesker deltage denne dag. Det er som altid hyggeligt at lave dekorationer mm. sammen med eleverne og deres familier.
Den kommende uge (denne uge)

Tirsdag øver vi Lucia i 5. time.
Torsdag skal Asgård se forestillingen Trille og Tralle i 2. og 3. time.
Øvrige informationer

Praktik

Mikkel og Niklas' mor Rikke er idag startet i praktik her på skolen.
Rikke skal primært følge Asgård, men også være nogle enkelte timer i Udgård.
Rikke har tidligere arbejdet som støttelærer på Lem skole.
Gaver

Hvis I ikke allerede har afleveret en gave til pakkeleg, vil jeg gerne, at I sender en med hurtigst muligt. (se ugebrev uge 48)

Rengøring

Der er blevet indkøbt et skab til kontoret, hvori der nu er rengøringsartikler samt papir. Støvsugeren står under trappen i gangen ved lærerværelset.
Der er sat en spand ved siden af skabet til vasketøj.
Jeg håber på, at dette vil gøre det lidt nemmere, når den røde bygning skal rengøres.
Husk at sige til, hvis der mangler noget, eller hvis der er noget, som vi næsten er løbet tør for.
Lucia

Vil bare minde om, at vi holder Lucia her på skolen torsdag d. 13. december kl. 18.30-20.00.

HUSK udgård står for kage og kaffe. (se ugebrev uge 46)

SFO i juleferien

SFO'en har åben d. 21. december og åbner igen d. 2. januar.
Tilmelding til pasning bliver hængt op idag og skal gerne være udfyldt på fredag. (alternativt kan man skrive til skolens mobil på 61731530)

Rigtig god mandag til jer alle

Ninna Skovby Levy Jensen
Rødding Friskole

Månedsbrev Asgård nov. 18

Kære forældre
Så er der gået endnu en måned, og vi har nu for alvor fået efterårsvejr. Man kan mærke, at
vinteren snart står for døren, med alt hvad det indebærer. Ungerne er allerede begyndt.......

Jeppe Aakjær film

Sommer 2016 deltog mange af skolens elever som statister i en film om Jeppe Aakjærs bardom. "Min bitte-tid", der blev produceret af tv-midt vest, det var en stor oplevelse for alle.

Du kan se hele filmen på tv-mokka..  Min bitte-tid

Se vores facebook side, med masser af billeder og kommentarer fra børn og forældre.

Rødding Friskole

Tak for besøget

Skriv en hilsen i vores gæstebog, eller endnu bedre kom forbi Strandvej 5 og sig hej, vi glæder os til at se dig