Fra svampeturen ved Stutteri Legind 2016

Det vigtige skolevalg

Går du med overvejelser omkring, hvor dit barn skal starte i skole efter sommerferien, eller tænker du på et alternativ til dit barns nuværende skolegang – så kan Rødding Friskole være et super godt alternativ.

På Rødding Friskole tilbyder vi skolegang fra 0.– 9. klassetrin med tilbud om folkeskolens 9.klasses afgangseksamen. Der er ligeledes mulighed for at starte her i før-skole, hvis et barn har brug for flere udfordringer inden den reelle start i 0.klasse. De små årgange går i skole til ca kl 13 hver dag, og de større årgange senest til 14.30 – så der er ingen heldagsskole hos os.

Fagligheden samt undervisningsniveauet er højt, og der tages store hensyn til den enkelte elevs behov – ligeledes hvis der er brug for ekstra støtte.

Klasserne på skolen er sammenlæste dog med et maks. antal elever på 12 pr. klasse.Rødding Friskole kan desuden tilbyde udeliv på skoleskemaet fra 6.klasse - samt lejrtur, studietur, den årlige revy, kajakaften, Halloween, julehygge/adventsbinding og en årlig skøjtebanetur og meget mere.

Vi har et tilbud om madordning her på skolen, og der serveres mod en mindre betaling (nok områdets billigste) lækkert mad til frokost i skolens køkken. Der serveres varmt mad stort set hver dag, hvoraf eleverne kan spise mindst én portion – herefter er der rugbrød med flere slags pålæg samt gnavegrønt. Alle elever spiser sammen i køkkenet, og lærer herved blandt andet at smage på forskellige madvarer/retter.

Når skoledagen er slut tilbydes SFO, som er for alle uanset alderstrin – her kan man være kreativ sammen, lege, spille ude eller indendørs. SFO personalet arrangerer bla. ture til Store sten til leg og boldspil i solskinsvejr samt til kælkedage i snevejr. Skolen emmer af liv, fællesskab og sammenhold både blandt elever og deres familier.

• Samarbejde og skolen

Overvejer du at flytte dit barn til vores skole, eller er du ny her på friskolen, kan du finde information her.
    Finder du ikke det du søger, er du altid velkommen til at kontakte skolen.

• Forventninger

Vi har forskelige krav til til en skole, derfor er det vigtigt at finde den skole der netop passer til dit barn og din familie.