Det du læser glemmer du - Det du ser husker du - Det du prøver lærer du

Hvem kan være bedre til at fortælle om at være elev på Rødding Friskole end børnene selv?

Gruppe A:
"Det er rart at gå i 1. klasse på Rødding Friskole"
"Der er mange ting, man kan lave, og der er Barbie dukker på skolen, man kan lege med i frikvartererne"
"Lærerne er søde her på skolen"

Gruppe C:
"Dejligt når vi er på fisketur"
"Vi har ikke så mange lektier for"
"Man får nemt nye venner på Rødding Friskole"

Gruppe D:
"Rødding Friskole er en dejlig skole, fordi alle snakker med alle"
"Man får god mad på skolen"
"Det er faktisk rigtig godt, fordi klasserne ikke er for store men heller ikke for små"
"Det er dejligt at gå på Friskolen, fordi man får så mange gode oplevelser"
"Det er en anderledes skole, hvor lærerne lytter til alle - både store og små"

Dagens gang

Vi starter hver dag i fællesskab til 30 minutters morgensamling, hvor vi synger sange, siger Fadervor, lytter til elevernes fortællinger samt slutter af med 30 minutters læsebånd.

Det er en god start på dagen, hvor vi synger, lytter og lærer sammen.

Midt på dagen holder vi en lang fælles frokostpause, hvor vi spiser dejligt mad i køkkenet og efterfølgende leger sammen, inden timerne starter igen.

Hver dag efter endt skoletid, er der nogle praktiske fælles opgaver i klasserne - såsom stoleopsætning, oprydning samt fejning af gulvet. Disse opgaver udføres af eleverne samt deres lærer.

OBS: Vi afholder folkeskolens 9. klasses afgangseksamener.