Sure eller søde æbler, der er et for enhver smag. Vores er sød og fuld af kraft og visdom.

“Det handler om at følge med udviklingen…” – og dét gør vi også her på skolen. Efter at have set flere fint beskrevne resultater, hvor børn med læsevanskeligheder nu har knækket læsekoden ved at blive undervist I alkalær metoden – har vi indført det her på skollen, alle vores børn undervises efter denne metode.

Vi kan nu brøste os af både høj faglighed samtidig med, der tages et stort hensyn til det enkelte barns trivsel samt socialisering.

Vi kan roligt sige, vi er meget stolte af vores elever, lærere og forældre her på skolen. De kan alle lide- og brænder for at være her på skolen hver eneste dag.

Både børn og lærere stortrives ved vores sammenlæste undervisningsform, hvor eleverne bliver undervist på det niveau, de er på. Har en elev svært ved et fag, har eleven stor hjælp af den ekstra lærer eller assistent, der som regel er med I de fleste undervisningstimer.

Udeliv udgør en del af skoleskemaet for eleverne fra 5. årgang, hvor der på bl.a. den årlige svampetur undervises I natur og teknik, mountainbike kørsel på spor, som er en øvelse med koordinering, motorik samt idræt, hvor pulsen kommer op.

Svømmeundervisning er også en årlig fast del af skoleskemaet, og her deltager alle årgange ca. 12 gange hen over efteråret - dette til stor gavn for alle.

Musikundervisningen er en kombination af undervisning ved den daglige morgensamling, hvor der bliver sunget sange, lyttet til forskellige musikgenrer og tolket på tekster.

Musikundervisningen kulminerer lige før vinterferien, hvor der undervises intenst af eksterne musikere, som lærer eleverne at spille på instrumenter og at finde de rigtige teknikker, så de kan stå “rigtigt” og synge på scenen, når den årlige Revy løber af stablen som afslutning.

Står I også overfor det svære skolevalg for jeres barn, så var dette blot et lille udpluk af, hvad et skoleliv på Rødding Friskole i Spøttrup kan tilbyde jer og jeres barn.

Vi vil med glæde vise vores fantastiske skole frem og fortælle meget mere.

Det svære skolevalg – Rødding Friskole, Strandvej 5, 7860 Spøttrup – dette er er et klart valg for barnets skyld.