Storesten et smuk område med historisk vingesus

Støtte Foreningen for Rødding Friskole

Støtteforeningen er for alle der har en interesse for vores skole.

Vores medlemmer er:

Gamle elever og deres forældre

Naboer og andre venner af skolen

Tidligere ansatte

Bedsteforældre

Har man børn på skolen en man automatisk medlem.

Er du medlem af støtteforeningen bliver du indbudt til mange af skolens arrangementer, du har mulighed for at være en del af det fantastiske fællesskab der er i og omkring Rødding Friskole. Du er altid velkommen på skolen, du kan bidrage til mange af skolens emnedage, du er også velkommen på skolens arbejdsdage, eller bare være en velkommen gæst, der gerne vil følge med i skolens aktiviteter.

Kontingent for et medlemsskab er 100 kr pr år.

Ønsker du at blive medlem kan du sende en mail til vores kasser Anne Ravn eller henvende dig på skolen, så skal vi nok hjælpe dig.

• Bestyrelsen

Vi er en lille flok, der gerne vil gøre en ekstra indsats for vores dejlige skole.
    Har du lyst til at hjælpe, blive medlem eller bidrage til skolen, kan du rolig henvende dig til en af os.

• Shelters

Vi er rigtig stolte af skolens lejrplads, som er et resultat af støtteforeningens arbejde, det er sjovt når det lykkes

Støtteforeningen er meger aktiv:

Is til alle elever hvert år på lejrskole

Gaver til vores afgangselever

Opførelse af lejrplads på skolen med 2 shelters og bålhytte

Film projekt med Else Krogsgaard tidligere lærer på skolen

Gymnastikredskaber

Legeredskaber

Sangbøger

Repræsenter skolen ved arrangementer i Rødding

Støtteforeningen har flere gange modtaget gaver af fimaer eller foreninger der gerne vil støtte skolen.

Penge gave fra Valgmedningheden for Spøttrup

Lån af matirialer Krejbjerg Tømmerfirma til Sheltes byggeri

Lån af mandskab og materialer Ole Andersen til tagpap på shelters.

Støtte til byggeri af shelteres, LAG Skive, EU, Ministeriet for By, Bolig og Landdistrikter.

Støtte til filmprojekt Den jyske Sparekasse, Sparrekassen Balling, Grundvig Fonden, Sparvest Fonden.

Gymnastikredskaber foræret af Salling efterskole